Drulă: Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ar fi trebuit să dea explicaţii, marţi, în faţa comisiei parlamentare de resort, cu privire la cazul Blue Air, dar „s-a ascuns” şi „fuge de responsabilitate”.

„Grindeanu, un ministru care fuge de responsabilitate. Azi trebuia să dea explicaţii pentru cazul Blue Air în faţa comisiei parlamentare de Transporturi, dar s-a ascuns. Sute de mii de români au fost păgubiţi. Blue Air a fost un Caritas în 2022, după cum spune chiar Marcel Ciolacu. Un Caritas de care Grindeanu ştia, dar în loc să-l oprească, i-a lăsat pe români să ia ţeapă. Avea toate pârghiile legale şi obligaţia să pună stop”, a scris Drulă, pe Facebook.

Liderul USR îl acuză pe ministrul Transporturilor că „a ales să se pună la adăpost”.

„A ales să se pună doar pe sine la adăpost, pentru situaţia în care Blue Air crapă, cu un amendament făcut în mai. Acum se sustrage controlului parlamentar. E primul ministru al Transporturilor pe care îl văd atât de terorizat de funcţie şi responsabilitatea ei”, a adăugat Cătălin Drulă. AGERPRES