Deputaţii au ţinut un moment de reculegere în memoria Reginei Elisabeta a II-a

Deputaţii au ţinut un moment de reculegere, în plen, în memoria Reginei Elisabeta a II-a, ale cărei funeralii au avut loc luni.

„Având în vedere faptul că astăzi sunt funeraliile Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii vă rog să ţinem un moment de reculegere în memoria acesteia”, a propus deputatul Andi Grosaru.

Totodată, deputatul AUR Ringo Dămureanu a propus un moment de reculegere în memoria „oamenilor simpli” care au murit şi pentru victimele bolilor incurabile.

 

„Cu profund regret, vă spun că săptămâna trecută mi-am înmormântat mama. (…) V-aş propune pentru toţi oamenii simpli: părinţii şi bunicii noştri care au contribuit la formarea noastră şi a generaţiilor care au ridicat România, dar şi pentru victimele bolilor incurabile pentru care sistemul de sănătate încă nu a găsit soluţii şi care au plecat dintre noi să păstrăm un moment de reculegere”, a spus Dămureanu.

Liberalul Gabriel Andronache a atras atenţia că regulamentul prevede ca aceste momente să fie propuse de liderii de grup.

„Am o mare rugăminte să respectăm regulamentul şi acest tip de momente să fie propuse de liderii de grup. Cred că solemnitatea pentru astfel de momente poate fi respectată în măsura în care chestiunile acestea sunt discutate în prealabil şi propuse de un lider de grup”, a precizat Andronache, lider al deputaţilor PNL. AGERPRES/