Evenimentele planificate în scuarul Parlamentului pentru săptămâna curentă au fost amânate

Chişinău, 19 sep. /MOLDPRES/. Evenimentele planificate în scuarul Parlamentului în perioada 19-21 septembrie, în contextul Săptămânii parlamentare au fost amânate. Decizia a fost luată la recomandarea instituțiilor responsabile de menținerea ordinii publice, informează MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Legislativului, proiecția de filme realizate de Telefilm Chișinău va fi reprogramată pentru o perioadă ulterioară.

Jocul de roluri pentru tineri, pe subiecte legate de democrația participativă, facilitat de deputata Marcela Nistor, va avea loc marți, 20 septembrie în muzeul Parlamentului. Și atelierul de pictură „Culorile păcii”, prilejuit de Ziua Mondială a Păcii, cu participarea artistei plastice Valeria Barbas și a copiilor din Republica Moldova și Ucraina se va desfășura în incinta instituției.

De asemenea, vizitele de informare din zilele de astăzi, marți și miercuri se vor desfășura conform programărilor efectuate. Accesul în clădirea instituției se va face în baza actelor de identitate.