Mara Mareş: TNL respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simţ; urmează ca Octavian Oprea să demisioneze

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal, Mara Mareş, a anunţat, miercuri, că secretarul general al TNL, Octavian Oprea, urmează să-şi prezinte demisia din toate funcţiile, iar „incidente regretabile” precum cel de la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL „nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizaţiei”.

„Urmare a evenimentelor petrecute la Şcoala de vară a Tineretului Naţional Liberal, în urma analizării materialelor video şi a discuţiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs şi s-au stabilit rolurile participanţilor în respectivul eveniment. Cu efect imediat, urmează ca secretarul general, domnul Octavian Oprea, să îşi prezinte demisia din toate funcţiile deţinute”, a declarat preşedintele TNL.

Mara Mareş a subliniat libertatea de exprimare se exercită „cu bun simţ”.

„Tineretul Naţional Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranţă şi incluziune, respecta libertatea de exprimare exercitată cu bun simţ, iar astfel de incidente regretabile nu reflecta viziunea, misiunea ori programele organizaţiei”, a mai spus preşedintele TNL.

Demisia lui Octavian Oprea vine în urma evenimentelor de la şcoala de vară a TNL, unde tineri liberali au proferat injurii la adresa PSD. AGERPRES