Finalul stagiunii în aer liber al Filarmonicii, Târg de Artă și Antichități, Festivalul cu Umbrele, printre evenimentele din acest weekend de la Palas

Fie că ești un pasionat de istorie și te afli în căutarea unor fragmente de trecut pe care le adaugi la colecția ta ori un iubitor de muzică, mereu cu gândul la viitoarele concerte din Iași sau un fan înfocat al mașinilor, în special al ultimelor modele electrice, la Palas ai parte de un caleidoscop de experiențe pe gustul tău! Filarmonica de Stat „Moldova” Iași încheie Stagiunea în aer liber, Caravana Casa Auto revine cu cele mai noi modele, iar Târgul de Artă și Antichități ne transpune în zilele boeme ale trecutului.

 

Stagiunea în aer liber a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași se va încheia în acest weekend cu un concert de excepție, ce va avea loc în Amfiteatrul PalasVineri23 septembrie 2022de la ora 19.00, sublima vioară, puterea contrabasului și linia melodică a clarinetului se vor „întâlni”, sub bagheta dirijorului Radu Popa, în spectacolul Orchestrei Simfonice „Moldova”.

Parcul Palas va găzdui în acest weekend și Festivalul cu Umbreleajuns la ediția a VI-a, care este dedicat pacienților cu boala Parkinson. Festivalul susține un proiect în premieră națională – „Tangoterapia și rolul său în recuperarea pacienților cu boala Parkinson”, prin intermediul căruia se oferă ședințe gratuite de tangoterapie pacienților cu această problemă medicală. Sâmbătă și duminică24 – 25 septembrieîn parcul Palas vor avea loc ateliere de creație și dezvoltare personalăteatrudansspectacol de muzică livetârgul Happydichisealadedicat tinerilor artiști, dar și concursuri inedite de lectură, poezie și pictură.

Sâmbătă, tot în parcul Palas, în zona patinoaruluiva avea loc și Caravana Casa Auto, unde vor fi expuse mai multe modele din gama Mercedes-EQ. Pasionații de mașini se pot bucura de experiența unică la volanul unei mașini 100% electrice până pe 6 octombrie 2022.

Atriumul Palas va fi din nou un „portal” către trecut. Târgul de Artă și Antichități îi așteaptă pe colecționarii de amintiri în perioada 23 – 25 septembrie, cu piese de numismatică, statuete și sculpturi decorative, mobilier mic, bijuterii și multe alte obiecte atinse frumos de trecerea timpului.

Fire boemă, pragmatică sau artistică, vino la Palas și petrece timp de calitate împreună cu cei dragi ție!