Misiune economică Găgăuzia 2022 – Afaceri.ro

Afaceri.ro anunță lansarea celei de-a treia ediții a misiunii economice Găgăuzia 2022, care se va desfășura pe 7 octombrie.

Misiunea economică Găgăuzia 2022 este un eveniment dedicat consolidării relațiilor economice dintre companiile din România și companiile din regiunea de sud a Republicii Moldova. Principalele activități planificate țin de organizarea sesiunilor de training și networking „on the road”, înregistrarea și participarea la forumul internațional de investiții „Invest Găgăuzia 2022”, vizitarea principalelor atracții turistice din Municipiul Comrat, participarea la întâlniri B2B și activități de networking.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor din domeniul afacerilor care doresc să se informeze direct despre situația și oportunitățile mediului de afacerii din Găgăuzia, Republica Moldova.

Agenda detaliată, dar și mai multe detalii despre această misiune pot fi găsite la link-ul Misiune economică Afaceri.ro Găgăuzia 2022 | Afaceri.ro

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaijan, Georgia, Israel și Rusia.