Volumul „Jazz contextele mele”, de Virgil Mihaiu, lansat la Casa Balș

Luni, 3 octombrie, de la ora 17.00, în Sala „Eduard Caudella” a Casei Balș, din strada Cuza Vodă nr. 29, va avea loc lansarea volumului „JAZZ CONTEXTELE MELE”, de Virgil Mihaiu, apărutla Editura Junimea, în colecția „Exit”.

Scriitor, jazzolog și diplomat român, profesor de estetică a jazz-ului, performer de jazz-poetry, Virgil Mihaiu este o personalitate binecunoscută, apreciată mai ales pentru dezvoltarea și promovarea educației muzicale.

Cartea publicată de editura Junimea este o continuare a eforturilor autorului de a prezenta fenomenul JAZZ ca reper al culturii contemporane.

Vor fi alături de Virgil Mihaiu, în calitate de invitați de onoare, Liviu Antonesei, Romeo Cozma și Alex Vasiliu. Amfitrionul evenimentului va fi Ioan Răducea.

Tânărul muzician Robert Cozma va susține, alături de Romeo Cozma, un intermezzo muzical.Evenimentul este organizat de Editura JUNIMEA și Revista SCRIPTOR, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași. Accesul publicului este liber.