Breaking News

Furnizarea gazelor naturale, sistată temporar pe mai multe străzi din Tomești și Chicerea

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid anunță sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale vineri, 7 octombrie, între orele 9.00-14.00, la consumatori de pe străzile: Prof. Petru Olteanu, Aleea Viilor, Crizantemelor, Nucilor, Brăduțului, Codrului, Gorunului, Morii, Tămâioasei, Drum Sătesc din loc. Tomești și în satul Chicerea (integral).

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.