Fondul de Burse Centric sprijină și anul acesta elevii pasionați de matematică și informatică

Centric IT Solutions România, alături de Fundația Comunitară Iași, lansează cea de a 8-a ediție a Fondului de Burse Centric.

Și anul acesta, compania rămâne alături de tinerii pasionați de informatică și matematică și oferă 15 burse în valoare de 4.000 de lei fiecare pentru elevii cu rezultate bune și foarte bune la aceste discipline. Cele 15 burse vin în întâmpinarea elevilor de la următoarele zece licee: Colegiul Național Iași, Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Colegiul „Costache Negruzzi”, Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” Iași, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Liceul Teoretic „Al. I. Cuza”.

Dacă ești în clasele IX – XII, la profilul matematică-informatică și dorești să îți dezvolți pasiunea pentru IT la întregul tău potențial, intră pe www.fundațiacomunitaraiasi.ro, la Fondul de Burse Centric, consultă Ghidul de finanțare și înscrie-te până pe 31 octombrie 2022 si poți fi unul dintre bursierii Centric.

“Prin valorile pe care le propune, Centric IT Solutions România investește constant în relații de lungă durată, în oameni și în performanță. Angajații companiei văd în liceenii de azi, colegii lor de mâine și înțeleg comunitatea drept o sursă de valoare, de aceea nu își doresc doar să primească oameni talentați, ci să și contribuie activ la construirea ei”, afirmă inițiatorii proiectului.

Centric IT Solutions Romania este parte a grupului internațional Centric B.V., care oferă servicii IT, financiare, precum și soluții în domeniul ingineriei și al consultanței. Sediul central al companiei se află în Olanda, dar compania are deschise sucursale in Belgia, Franța, Luxemburg, Lituania, Germania, Elveția, Suedia și Norvegia, totalizând 4.000 de angajati.

În România, Centric este prezent din decembrie 2010 în Iași, iar echipa – aflată în creștere constantă – furnizează soluții IT pentru sectorul public, retail, housing&healthcare, resurse umane și payroll.

Fundația Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Pentru înscriere, vă rugăm contactați coordonatorul de program : Corina Carp, coordonator program burse la Fundația Comunitară Iași, prin telefon – 0770.430