Iulius Mall îți face studenția mai frumoasă. E timpul pentru ,,Back to college”!

Toamna se numără amintirile din timpul vacanței, emoțiile trăite cu intensitate și zilele de libertate petrecute alături de gașca de prieteni. Iulius Mall te invită să faci parte din tabloul regăsirii și îți vine în întâmpinare cu un kit de bun venit, plin cu surprize.

Iulius Mall Iași dă start campaniei ,,Back to college”. Între 14 octombrie și 9 noiembrie 2022, Iulius Mall adaugă distracției din timpul vacanței o sesiune de orientare… în shopping și voie-bună. În acord cu serile de toamnă care aduc împreună studenți de pretutindeni, cu al lor spirit de camaraderie și de aventură, ,,Back to college” vine cu kit-uri ce conțin tote bag-uri, în care se vor găsi un tricou personalizat, o Coca-Cola, un carnețel cu reduceri la operatorii din Iulius Mall și stickere jucăușe.

Universitățile și-au deschis porțile și asta nu poate fi decât o veste bună. În căutarea studenților entuziaști, campania ,,Back to college a pregătit un carnețel special, cu reduceri  consistente, care va deveni un accesoriu mai mult decât necesar în diminețile spontane de weekend sau în serile lungi petrecute cu cei mai buni colegi. Lista generoasă de reduceri acoperă o varietate de produse. Adaugă elemente cool ținutelor tale pentru un look în tendințe, completându-ți garderoba cu articole de la brandul 4F! Află noutățile în materie de beauty la The Make Up SHOP sau de la Cupio! Încarcă-te cu energie în pauze sau sărbătorește reușitele tale cu o masă la Noodle Pack, Osteria Moo, Teo’s Café, Mado, Donuterie, Matryoshka, Rigatoni, SUSHIVO, Yumm, Kung Food, Vietnam Express! O studenție frumoasă îmbină studiul cu divertismentul, iar Viper se alătură campaniei cu o oră gratuită de biliard, bowling sau tenis de masă, la alegere, în intervalul 13:00-14:00. Alături de ponturile dezvăluite, campania ,,Back to college continuă să vină cu și mai multe surprize. Librarium, Lensa și Stef Copy sunt pe lista scurtă a locațiilor care îți fac viața de student mai ușoară și pe care merită să le explorezi. Intră pe site-ul https://iasi.iuliusmall.com/ro/evenimente/back-to-college pentru a citi regulamentul campaniei.

Iulius Mall a pregătit 1000 de welcome pack-uri, așa că hurry up! Pășește într-o nouă aventură a vieții de student, alături de prietenii și colegii tăi, și nu uita să iei cu tine carnetul sau adeverința de student (sau o legitimație de cămin) la Centrul Info din Iulius Mall pentru a-ți lua welcome pack-ul!