Strategie, competiție și multă distracție, în acest weekend, la Caravana cu Jocuri în Palas

Mai ageri, mai creativi, mai atenți la lumea din jur, noua generație își face loc, iar jocurile și evenimentele dedicate lor trebuie să fie pe măsura așteptărilor. În acest weekend, Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte revine în Palas cu o nouă serie de provocări pentru întreaga familie.

Atriumul Palas Mall devine un portal către lumea jocurilor, timp de trei zile, când va avea loc cel mai copilăros festival destinat jocurilor, lecturii, socializării, prieteniei și distracției – Caravana cu Jocuri. În perioada 21 – 23 octombrie 2022Happy Color aduce jocuri educative pentru copii isteți, dar și părinți și bunici entuziasmațiParticiparea la eveniment este gratuită pentru toată lumea.

Imaginația își va lua avânt, creativitatea și curiozitatea vor pune pe fugă gândurile de zi cu zi. Festivalul propune activități pentru stimularea memoriei, dar și a gândirii strategice a copiilorTot în Atrium, Caravana cu Jocuri aduce și o zonă dedicată micilor pasionați de lectură, unde vor găsi cărți captivante, pentru fiecare categorie de vârstă.

Lumea basmelor este completată de prezența personajelor fantasticepiese de teatruconcerteateliere de creație și multe alte surprize. Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte își propune să aducă împreună membrii familiei, de toate vârstele, prin intermediul jocurilor. Evenimentele vor avea loc vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar duminicăde la ora 10.00 până la 21.00.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are ca scop promovarea educației prin joaca si facilitarea accesului la cât mai multe activități culturale interesante pentru toate vârstele.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentați și voluntari – tineri talentați, pasionați de jocurile educative şi de societate.

Vino împreună cu toată familia la Palas și bucurați-vă de timpul petrecut împreună la Caravana cu Jocuri!