CSM Slatina – Poli Iaşi 1-0. Debut cu stângul pentru Leo Grozavu pe banca Iaşului

Leo Grozavu a debutat cu o înfrângere în funcţia de antrenor principal la Poli Iaşi, după ce moldovenii au cedat cu scorul de 0-1 (0-1), vineri după amiază, la Slatina, în uvertura etapei a XI-a din Liga 2.

Deşi porneau mari favoriţi în faţa noii promovate din Olt, ieşenii au făcut din nou un joc execrabil, fiind depăşiţi la toate capitolele de o formaţie în care doar Cătălin Doman, ajuns acum la vârsta de 34 de ani, avea bifate prezenţe în prima divizie.

Rutinatul fotbalist care în carieră a mai trecut pe la FC Argeş, Universitatea Craiova ori Dinamo Bucureşti, a făcut spectacol în teren, ridiculizând în numeroase rânduri apărarea visătoare a oaspeţilor. După ce s-a „încălzit” în minutul 17, cu un şut care a trecut puţin pe lângă bara laterală, Doman deschide scorul în minutul 30, după o greşeală uriaşă la mijlocul terenului a lui Vaşvari, înscriind frumos, din lateral dreapta, în colţul lung, de la 13 metri. În ciuda schimbărilor făcute la pauză şi pe parcursul reprizei secunde de Leo Grozavu, evoluţia Iaşului nu s-a schimbat în bine, tot gazdele fiind cele periculoase în faţa porţii.

Înfrângere dureroasă  a ieşenilor, care au demonstrat, din nou, că promovarea este o pălărie prea mare pentru ei în acest sezon.

CSM Slatina: Pop – Radu, Gherghe, Sălcianu, Pisăru – Toma, Trașcu (min. 66 Șerban) – Oprescu (min. 71 Oliveira), Doman (min. 75 Trancă), Leață (min. 71 Dinu) – Nițu (min 66 Popovici).

Poli Iași: Jankov – Martac, Lică, Plămadă, Finica – Vașvari (min. 80 Harrison), Marchioni (min. 69 Del Priore) – Roman (min. 46 Fr. Cristea), Bujor (min. 63 Dumitru), Hlistei – Plokhotnyuk (min. 46 Kouadio).