Magazinul Sinsay din Iulius Mall Iași s-a inaugurat astăzi. Vezi ce oferte te așteaptă în noua locație!

 

 

Inaugurarea brandului Sinsay din Iulius Mall Iași a avut loc astăzi, 21 octombrie 2022. Ieșenii sunt așteptați în noua locație, unde au parte de reduceri de sezon, dar și de o ofertă specială cu ocazia deschiderii. Sinsay vine cu noua colecție de toamnă-iarnă, iar datorită spațiului generos de 1.140 mp, iubitorii de fashion pot descoperi o varietate de piese statement și nu numai.

Aflat la demisolul Iulius Mall Iași, Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, are cel mai nou concept pe care brandul l-a lansat pe piață, incluzând îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, dar şi numeroase articole pentru casă și produse de înfrumusețare, toate la prețuri extrem de accesibile.

Cu ocazia inaugurării, până duminică, 23 octombrie, Sinsay oferă 50% reducere la al doilea produs achiziționat din magazin. Pe lângă oferta inaugurală, noua locație dispune și de promoții de sezon, ce pot fi descoperite în Iulius Mall Iași.

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută, Sinsay este divizat în mai multe categorii, astfel încât să poți găsi tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta. Trends, Denim, Kids, Accesorii, Living, Home & Deco sunt câteva dintre zonele gândite de echipa Sinsay.

În rețaua IULIUS, Sinsay este prezent cu două locații, prima fiind în proiectul Family Market Miroslava, iar cea de-a doua în Iulius Mall Iași. În toamna acestui an, va fi deschisă și cea de-a treia locație Sinsay, când va fi inaugurat proiectul Family Market Bucium.

Vino la Iulius Mall Iași și bucură-te de unul dintre cele mai așteptate branduri!

 

Despre Sinsay

 

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. Acesta a trecut printr-un amplu proces de dezvoltare și, astăzi, gama de produse a brandului a fost completată pentru a răspunde nevoilor întregii familii.

După colecția pentru femei, cea care a lansat cu succes Sinsay, au fost lansate colecțiile: Fox & Bunny, dedicată copiilor și bebelușilor, colecția pentru bărbați, cea de articole și accesorii pentru casă, precum și cea de produse pentru înfrumusețare. Numeroase  articole din colecțiile Sinsay au etichetă Eco Aware. Este o alternativă sustenabilă, pe care Sinsay a adoptat-o pentru a ajuta la reducerea consumului de apă, energie și resurse utilizate în timpul realizării articolelor. Sinsay are peste 60 de magazine în România.

 

Despre LPP

 

Grupul LPP din Polonia administrează cinci mărci – Reserved, Cropp, House, Mohito şi Sinsay – şi o reţea totală de peste 1.700 de magazine, în 40 de ţări.

Compania a fost înfiinţată în anul 1991 în Gdansk, Polonia, numele actual LPP fiind un acronim după numele fondatorilor (Lubianiec, Piechocki & Partners). Astăzi, grupul este prezent şi în Germania şi în Marea Britanie, pe celebra strada Oxford Street din Londra și în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.