Handbaliștii de la Politehnica Iaşi, lideri neînvinşi în campionat, cu maximum de puncte!

Handbaliştii de la Politehnica Iaşi sunt lideri neînvinşi în Divizia A, la finalul turului, având până acum un parcurs perfect în campionat, unde au obţinut şase victorii din tot atâtea meciuri! Sâmbătă, în ultima etapă a turului, elevii antrenorului Florin Spiridon au învins în depalsare, cu scorul de 39-24 (22-11), pe CSM Bacău, după un nou joc în care au defilat efectiv pe teren. Golurile oaspeţilor au fost reuşite de  Juverdianu (10), Nivard (9), Drenceanu (4), Moroșanu (4), Demir (4), Dimofte (3), Lătescu (2), Ciobanu (1), Brânduș (1) şi Mănăilă (1).

„Îmi felicit băieții pentru cum s-au mobilizat și în acest ultim joc din tur, pentru a-l încheia tot cu o victorie! Am tratat fiecare meci cu maximum de seriozitate și iată că rezultatele au apărut”, a declarat, la finalul meciuluii, antrenorul Florin Spiridon.

În prima etapă a returului, programată săptămâna viitoare, Politehnica Iaşi va sta, după care campionatul se va întrerupe până pe 16 noiembrie, când ieşenii vor întâlni, în deplasare, pe CSU Galaţi. Următorul meci pe teren propriu al elevilor lui Florin Spiridon va avea loc abia pe 20 noiembrie, când ieşenii vor întâlni în Sala Polivalentă pe HC Pietricica Piatra Neamţ. (E.M.)