Ziua cercetătorului, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”

Institutul de Cercetări Interdisciplinare din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din iași (UAIC) organizează, cu ocazia sărbătoririi celor 162 de ani de la înființarea Universității din Iași, expoziția „Ziua cercetătorului la UAIC”. Evenimentul va avea loc în Sala Pașilor Pierduți, Corp A, în data de 27 octombrie 2022, între orele 09:00-13:00.

În cadrul expoziției vor fi prezentate cele mai însemnate rezultate ale cercetătorilor din științele exacte, științele vieții, mediului și ale pământului și din științele umaniste și sociale. Evenimentul își propune să reunească cadre didactice, cercetători, studenți și reprezentanți ai publicului larg, urmărind promovarea rezultatelor obținute din activitatea de cercetare.

Evenimentul „Ziua cercetătorului la UAIC” este un organizat în parteneriat cu Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Acvacultură şi Ecologie Acvatică Iaşi, Staţiunea de Cercetare şi Practică Studenţească „Ion Gugiuman” Rarău, Staţiunea de Cercetare şi Practică Studenţească „Simion Mehedinţi” Tulnici și Stațiunea de Cercetări Fizico-Geografice și de Monitorizare a Calității Mediului Mădârjac.