Prezentare de gală a filmului „Origine nesănătoasă”, regizat de Cristian Prisecaru

Sâmbătă, 29 octombrie, Casa de producție film CARPATHIAN MOTION PICTURES anunţă prezentarea de gală a filmului artistic ”ORIGINE NESĂNĂTOASĂ”, scris/regizat de CRISTIAN PRISECARU, produs de CARPATHIAN MOTION PICTURES, producție care va intra în circuitul festivalurilor internaționale de film.

Evenimentul va cuprinde mai multe repere, după cum urmează:

– ora 11.00 – slujbă comemorativă la monumentul Victimelor Regimului Comunist, situat în parcul de la biserica Metocul Maicilor (Bd. Independenței, Iași). Vor participa Asociația Foștilor Deținuți Politici Iași, Liga Studenților din Univ.” Alex. I. Cuza”, invitați. Se vor depune coroane de flori și se va ține un discurs.

– ora 13.00, foaierul ATENEULUI din IAȘI – conferință de presă cu echipa de producție a filmului ”ORIGINE NESĂNĂTOASĂ” – trailer film: https://www.youtube.com/watch?v=BiEBWOG71nE

– ora 15.00, ATENEUL din IAȘI – prezentarea de gală a filmului ”Origine Nesănătoasă”, în prezența echipei, actorilor, susținătorilor și invitaților.

În cadrul prezentării de gală vom viziona mesajul domnului Nicolae Ciurică – ultimul partizan din România și vom lansa online primul episod din trilogia ”Interviu cu Nicolae Ciurică – ultimul partizan din România”.  Acesta este primul material din seria ”ISTORIA CUM (NU) AI ȘTIUT-O!” – interviuri pe teme istorice, prezentări de monumente, fapte și locații mai puțin cunoscute. Seria va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al CARPATHIAN MOTION, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.