TAROM: Tarife promoţionale la anumite zboruri, efectuate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022

Compania TAROM dă startul campaniei ”Fly PROMO”, ce constă în aplicarea unor tarife speciale, care încep de la 119 euro, pentru anumite zboruri efectuate în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2022 (data ultimului retur).

Potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES, oferta constă în achiziţionarea de bilete în perioada 27 octombrie – 30 octombrie 2022 pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic – de la 119 euro; pentru călătorii între Bucureşti şi Budapesta, Bruxelles, Chişinău, Frankfurt, Munchen, Praga, Sofia – de la 139 euro, şi pentru călătorii între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv – de la 159 de euro.

Oferta include: zborul dus-întors, toate taxele incluse, bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit.

Termenii şi condiţiile ofertei sunt: perioadă de vânzare – 27 octombrie-30 octombrie 2022; perioadă de călătorie – 15 noiembrie-15 decembrie 2022 (data ultimului retur); perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică; perioada maximă de şedere la destinaţie este de o lună.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

„Rezervarea şi emiterea trebuie să fie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată ‘în agenţie’ în termen de maxim 48 de ore; reducerea de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani; modificarea datelor de călătorie poate fi făcută cu plata unei taxe începând de la 50 de euro, în funcţie de momentul solicitării şi a disponibilităţii tarifelor pe noile date de călătorie; rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă. Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zborurile TAROM selecţionate”, precizează compania. AGERPRES