O nouă duminică dedicată copiilor la Family Market Miroslava

Copiii învață în fiecare zi despre lumea în care trăiesc, iar Family Market Miroslava  este  locul ideal pentru ca juniorii tăi să se bucure de activități  interactive.  În acestă duminică, cei mici vor avea încă un prilej pentrusocializare. Își vor pune imaginația la lucru, vor descoperi valorile  prieteniei și vor păși în universul magic al teatrului!

La Family Market Miroslava, duminica începe cu sesiuni de ateliere și activități distractive pentru toți copiii curioși, dornici să împărtășească din tainele copilăriei. Începând cu ora 11:00, sala Congress Hall pregătește Atelierul ,,Mărgelim și ne distrăm cu BOO! Party, o activitate care încurajează spiritul creativ și stimulează apetitul pentru învățare. Dar, mai presus de toate, este gândită pentru a fi distractivă, ceea ce înseamnă că micuții se vor adânci atât de mult în mini-operele lor, încât vor uita să mai plece.Copiii vor folosi șabloane și imagini, urmând câteva instrucțiuni de bază, pentru aranjarea mărgelelor Hama, o sursă nelimitată de creație. Animatorii Boo!Party le vor topi, iar copiii vor realiza obiecte inedite.

Tot duminică, 6 noiembrie, de  la ora 12.00, în aceeași locație, te așteptăm la un spectacol plin de învățăminte, muzică și culoare, susținut de Teatro Blu. Desprins din lumea Disney, spectacolul “MickeyMAGInarium”relatează întâmplările prin care trece Mickey Mouse atunci când se hotărăște să devină magician. În aventura sa curajoasă, Mickey întâlnește tot felul de personaje, iar copiii îi pot deveni prieteni, ajutându-l să-și îndeplinească visul.La acest spectacol, accesul este permis fară rezervare în prealabil, în limita celor 200 de locuri existente.

Family Market Miroslava este un proiect de retail de proximitate, ce are în vedere furnizarea unei experiențe de cumpărături personalizate, care răspunde nevoilor comunității. Formatul include o varietate de servicii, majoritatea ale întreprinzătorilor şi producătorilor naţionali şi locali, precum: supermarket Auchan, fashion retailerul Sinsay, discounterul Pepco, dar şi băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, librărie, coafor, curățătorie, pet shop şi coffee shop.