Spectacole de teatru pentru copii – live, în săli de cinema

Spectacole de teatru pentru copii, producţii ale Operei Comice pentru Copii, vor fi jucate live în săli de cinematografe din Bucureşti, duminică, în cadrul evenimentului Teatru la Cinema, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Spectacolul de teatru interactiv şi cu păpuşi „Capra cu trei iezi” va fi prezentat la Movieplex Cinema din Plaza România, de la ora 12,00, iar spectacolul „Povestea celor trei purceluşi” – la Happy Cinema din Liberty Center, de la ora 17,00.

Spectacolele, realizate după poveşti cunoscute ale copilăriei, se adresează copiilor de peste trei ani.

Iubitorii de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema vor putea urmări, în weekend, online, spectacole de teatru de producţie românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data şi ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual.

Sâmbătă, de la ora 11,00, va fi prezentat musicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar duminică, de la aceeaşi oră, piesa de teatru de păpuşi „Isprăvile motanului încălţat”. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel naţional, în weekend, vor putea fi văzute, sâmbătă şi duminică, spectacolul „Gulliver” la Cinema Trivale de la Piteşti şi la Cinema Carpaţi din Sinaia, iar duminică, de la ora 12,00, „Isprăvile motanului încălţat”, la Inspire Cinema din Craiova.

(sursa:AGERPRES)