Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Polisano Pharma de către Marcos Provit

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Marcos Provit SA preia compania Polisano Pharma SRL, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat.

Marcos Provit, parte a grupului Evofarm, este prezentă pe piaţa comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate, cât şi pe piaţa comerţului cu ridicata.

Polisano Pharma desfăşoară, în principal, activităţi în domeniul comerţului cu amănuntul de produse farmaceutice şi parafarmaceutice în magazine specializate şi deţine 12 unităţi farmaceutice în judeţul Sibiu.

„Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurenţial normal”, se menţionează în comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.AGERPRES