Politehnica Iaşi – CSU Alba Iulia 63-5. Ieşenii au făcut spectacol cu „lanterna” campionatului

Rugbiștii de la Politehnica Iaşi, pregătiți de antrenorii Cosmin Rațiu, Mihai Stuparu și Ioan Iftode, au dispus sâmbătă, pe Stadionul „Tepro” din Tătăraşi, cu scorul de 63-5 (38-0), de CSU Alba Iulia, într-un meci contând petru etapa a VII-a a play-out-ului Ligii Naționale.

În disputa cu ultima clasată din campionat, gazdele au reuşit nu mai puţin de 11 eseuri, prin Gafița, Nicuță (câte 3), Vaman, Husdup, Giușcă, Matei și Holbocianu (câte unul), Michiduță fructificând patru transformări.

Politehnica Iaşi a evoluat în formula: Vieru Găină, Tei, David – Fânariu, Bișoc – Baboiu, Holbocianu, Arariței – Vaman (căpitan), Husdup – Gafița, Curcan, Neagu, Nicuță – Michiduță. Rezerve au fost Matei, Stanciuc, Gherasim, Vasilache, Giușcă, Ilie, Deliu și Ignea.

Partida a fost condusă de o brigadă ieșeană de arbitri, alcătuită din Loredana Juncanariu – Maria Atomi și Romică Dimitriu, iar observator FRR a fost Emanuel Gorodea.

Într-un alt meci din etapa a VII-a din play out, disputat tot sâmbătă, CSM Galaţi a învins, în depalsare, pe RC Bârlad cu scorul de 26-19.

Următorul meci al formației noastre, ultimul susținut în actualul sezon al Ligii Naționale de Rugby, se va desfășura duminică, 20 noiembrie, de la ora 13:00, tot pe Stadionul „Tepro”, în compania formației RC Gura Humorului.