Dialog filosofic „Despre comportamentul echilibrat. Calea nobilă cu opt brațe”

Seria de conferințe dedicate unor importante teme de reflecție filosofică, organizată de Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația „Noua Acropolă” – Filiala Iași continuă sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 14.00, la Muzeul „Poni-Cernătescu”.

„Despre comportamentul echilibrat. Calea nobilă cu opt brațe” este tema abordată în cadrul acestei prelegeri susținută de Marius Andro, director „Noua Acropolă” Iași, eveniment care marchează Ziua Mondială a Filosofiei, sărbătorită în cea de-a treia zi de joi a lunii noiembrie.

Ieşenii sunt aşteptaţi la o discuție filosofică care ne va introduce în acest subiect deosebit de complex, al comportamentului uman. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

„Noua Acropolă” din România este o asociație culturală nonguvernamentală și fără scop lucrativ, înființată în anul 1990. Principalul său obiectiv este promovarea valorilor culturii universale, încercând să le facă mai accesibile omului de azi. În acest sens, asociația susține un program cultural și filosofic vast, organizând cursuri și conferințe pe teme de filosofie, psihologie, istoria religiilor, artă, știință, civilizații vechi, științe hermetice (alchimie, astrologie, matematică sacră) și multe altele, propunând o abordare globală, comparată a filosofiilor, științelor, religiilor și artelor.