„3 tenori ieșeni de Crăciun”, cadoul oferit de Ateneul Naţional melomanilor în luna decembrie

Ateneul Național din Iași invită iubitorii miuzicii clasice la cel maiașteptat concert din luna cadourilor: 3 tenori ieșeni de Crăciun. Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei, alături de Corul de Copii al Municipiului Iași și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, vor interpreta cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

După succesul înregistrat în luna iunie a acestui an, la închiderea stagiunii Ateneului, conceptul „3 tenori ieșeni” revine cu două concerteextraordinarede Crăciun. Evenimentele vor avea loc pe 16 și 17 decembrie, de la ora 19, la Sala Unirii (fostul Cinematograf Victoria).

Andrei Fermeșanu, managerul Operei Naționale Române Iași, Florin Guzgă, directorul artistic al aceleiași instituții și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași, propun un program format din cele mai frumoase colinde și cântece de Crăciun.

„Biletele pentru concertul din data de 16 decembrie au fost epuizate într-un timp foarte scurt, iar la cererea publicului am programat încă o reprezentație pe data de 17. Nu ratați, așadar, un concert emoționant care vă va introduce în atmosfera Crăciunului, într-un ambient și o distribuție selecte” a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean.

Alături de celebrii tenori ieșeni, pe scenă va urca și Corul de Copii al Municipiului Iași, condus de Raluca Zaharia, precum și alți invitați surpriză, acompaniați de Liber Artis Orchestra, sub bagheta tânărului și talentatului dirijor Emil Ambrosă.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 50 de lei, atât pe ateneuiasi.ro, cât și la casieria instituției. (E.M.)