Caravana filmului românesc ,,Oameni de treabă” ajunge la Cinema City din Iulius Mall Iași: proiecție specială în prezența echipei filmului, sesiuni foto și Q&A

 

 

Cinefilii sunt așteptați la Cinema City din Iulius Mall Iași, marţi, 29 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, pentru a lua parte la proiecția specială a lungmetrajului ,,Oameni de treabă”, în prezența echipei filmului.

 

Comedia neagră „Oameni de treabă” este al patrulea lungmetraj regizat de Paul Negoescu, după titlurile „O lună în Thailanda”, „Două lozuri”, „Povestea unui pierde-vară”. Distins recent cu Marele Premiu „Golden Atlas” la festivalul Internaţional de Film de la Arras (Franţa) şi Premiul pentru cea mai bună interpretare la Festivalul Internaţional de Film de la Cottbus (Germania) acordat actorului Iulian Postelnicu, „Oameni de treabă” a avut premiera internaţională la Festivalul de Film de la Sarajevo.

 

Scris de Radu Romaniuc şi Oana Tudor, „Oameni de treabă” spune povestea unui polițist de la țară a cărui dorință de a duce o viață tihnită este spulberată de un șir de evenimente care îl conduc spre un deznodământ fatidic. Protagonistul filmului este Iulian Postelnicu în rolul lui Ilie, polițistul pe care destinul îl pune în fața unor decizii care îi vor hotărî soarta, iar din distribuție mai fac parte Vasile Muraru, Anghel Damian şi Crina Semciuc. Prezentarea unei ,,felii de viață”, plasarea acțiunii în spațiul nord-moldovenesc, sublinierea unor realități perene, precum și prezența livezii-simbol sunt ingredientele-cheie ale acestei comedii negre cu elemente de thriller.

 

Știm că îți dorești să ai parte de o experiență cinematografică de neuitat, astfel că, pe lângă sesiunea foto din debutul evenimentului,  Paul Negoescu, Iulian Postelnicu, Anghel Damian și Crina Semciuc vor aștepta publicul curios, la final, să participe la o sesiune de întrebări și răspunsuri.