Ana Blandiana, preşedintele de onoare al Târgului Gaudeamus Radio România

Poeta Ana Blandiana este preşedintele de onoare al celei de-a XXIX-a ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus, care va începe miercuri, la Romexpo, anunţă Radio România.

Ediţia Bucureşti 2022 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, organizat de postul public de radiodifuziune, se va desfăşura de miercuri până duminică, în Pavilionul B2 Romexpo. Deschiderea oficială este programată miercuri, de la ora 12,00.

Potrivit Radio România, aproape 7.900 mp de standuri şi spaţii de evenimente vor ocupa integral cel mai mare pavilion expoziţional din ţară, circa 200 de participanţi vor oferi publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate tuturor vârstelor şi domeniilor de interes, muzică şi jocuri educative.

Alături de nume consacrate de zeci de ani în peisajul editorial românesc, se vor regăsi numeroşi participanţi în premieră la acest eveniment, atât edituri care şi-au câştigat deja o binemeritată notorietate, cât şi proiecte noi, la început de drum. Toate standurile se vor regăsi şi în format virtual pe website-ul gaudeamus.ro.

Peste 600 de evenimente editoriale, care se vor desfăşura deopotrivă în cele şase spaţii dedicate amenajate în incintă şi la standurile participanţilor, au fost deja programate.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10,00 şi 20,00, iar accesul tuturor categoriilor de public va fi gratuit. AGERPRES