Campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea campionilor speciali

Consiliul Județean Iași, împreună cu Fundația “Alături de Voi’’ România și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Iași, a lansat campania de strângere de fonduri “Pregătim Campioni pentru Jocurile Olimpice Speciale”. Banii obținuți din donații vor fi folosiți pentru dotarea cu terenuri bocce a Școlii Gimnziale Speciale “Constantin Păunescu”. Aceste terenuri vor ajuta peste 400 de copii speciali să facă terapie prin sport.

“Copiii aceștia au nevoie de sport, după cum le-au recomandat și medicii. De aceea, am găsit oportună această inițiativă. Vor veni în mod frecvent la terenul bocce și vor fi îndrumați să facă exact ceea ce trebuie pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Printre acești copii și tineri sunt și sportivii care reprezintă cu cinste Iașul la Jocurile Olimpice Speciale Internaționale și duc numele comunității ieșene peste tot în lume. Acum, comunitatea este cea care poate face ceva pentru ei”, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

Donațiile pentru campania “Pregătim Campioni pentru Jocurile Olimpice Speciale”pot fi făcute în contul IBAN: RO84RZBR0000060012757000, al cărui titular este Fundația“ Alături de Voi România’’, dar și în cadrul Festivalului concurs  “Din bătrâni, din oameni buni”, care va fi organizat, pe 9 și 10 decembrie, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Iași, la Cinema Victoria. Intrarea la eveniment va fi liberă.