Dialog filosofic Micul Prinț. Ce este cu adevărat valoros?

Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Asociația „Noua Acropolă” Filiala Iași organizează sâmbătă, 10 decembrie 2022, începând cu ora 14.00, o conversație filosofică pornind de la povestea „Micul Prinț” a lui Antoine de Saint-Exupéry, scriitor și aviator cutezător.

Ca orice poveste, și aceasta are sensuri și îndemnuri care, la primele lecturi, pot scăpa ochiului, dar nu și sufletului. Vom (re)descoperi lumea Micului Prinț, întâlnirile sale cu personaje care mai de care mai stranii sau efervescente și vom reflecta asupra îndemnurilor pe care le putem extrage din aventurile Micului Prinț și ale aviatorului prins în deșert.

 Ieşenii sunt invitaţi la o introspecție despre ce este cu adevărat valoros în viața noastră, o călătorie interioară la finalul căreia ne vom întoarce fiecare în propria viață, cu un mesaj înălțător. Invitata acestui eveniment este Alina Avătămăniței de la Asociația „Noua Acropolă” Filiala Iași.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.