IULIUS construiește TATAMI SEVEN, cea mai nouă clădire rezidențială din centrul Iașului. Doar 45 de apartamente premium, la două minute de Palatul Culturii  

*Compania IULIUS construiește prima sa clădire rezidențială din portofoliu, la Iași, pe strada Iancu Bacalu nr. 24 – 26, lângă Palas Campus * TATAMI SEVEN are o ofertă limitată de locuințe noi, premium, la două minute de Palatul Culturii * Sunt disponibile doar 45 de apartamente cu una, două și trei camere, cu dotări exclusiviste și facilități care ușurează viața * Prețul mediu pentru suprafața totală a apartamentului este de 2.200 euro/mp * Prețul pe metru pătrat util pornește de la 3.000 euro * clădirea va fi dotată cu panouri fotovoltaice, care vor asigura necesarul de energie pentru spațiile comune * Detalii sunt disponibile pe www.tatamiseven.ro

 

TATAMI SEVEN este cel mai nou proiect al IULIUS, care se construiește în prezent în zona Sf. Andrei, la două minute de Palatul Culturii, de Palas Iași și de toate obiectivele de interes  din zona centrală, inclusiv unități de învățământ cu tradiție, servicii publice și facilități culturale. Situată pe strada Iancu Bacalu nr. 24 – 26, lângă Palas Campus, noua clădire rezidențială oferă disponibilitate limitată de locuințe – doar 45 de apartamente smart home, cu dotări premium și acces imediat la toate facilitățile principale de shopping și petrecere a timpului liber din oraș.

Doar 45 de apartamente smart home noi, în punctul zero al Iașului

Clădirea va avea șapte etaje și va permite o priveliște încântătoare spre Palatul Culturii pentru aproape jumătate dintre locuințele disponibile. Apartamentele au suprafețe între 49 mp și 148 mp, fiind cu una, două și trei camere. Locuințele TATAMI SEVEN se diferențiază și prin faptul că fiecare are format unic, putând fi personalizate la nivel de compartimentare și amenajare interioară, în funcție de ce își dorește fiecare rezident.

TATAMI SEVEN va fi o clădire construită cu respect față de mediu și cu obiectivul de a contribui la calitatea vieții rezidenților. Astfel, construcția se va realiza cu utilizarea materialelor, dotărilor și finisajelor premium și cu versatilitate în design, pentru confort și funcționalitate sporite. Concret, clădirea va avea structura de rezistență realizată cu planșee dală, fără grinzi interioare, ceea ce asigură o mare flexibilitate în amenajare. Totodată, pereții sunt din zidărie, inclusiv pentru compartimentări, cu înălțimi libere de 2,95 metri, oferind și mai mult spațiu. Apartamentele vor beneficia de tâmplărie de aluminiu fără parapet, ceea ce asigură un grad ridicat de lumină naturală pe o durată cât mai mare din zi. Finisajele se vor realiza cu materiale de înaltă calitate, cu marmură pentru băi, bucătării și holul de acces și parchet lemn triplu-stratificat pentru zonele de living și dormitoare. 

Mizând pe o eleganță funcțională și mutând accentul de la economia de spațiu la deschiderea spre outdoor, în conformitate cu nevoile actuale ale omului modern, apartamentele sunt prevăzute cu terase sau balcoane individuale, spațioase și reconfortante.

Locuințele vor dispune și de platforme smart home, care automatizează și monitorizează sistemele de securitate, climatizarea și sistemul de încălzire etc., dar și de încălzire în pardoseală, centrală individuală de apartament, sisteme de ventilare și exhaustare în baie și pentru hotă, aer condiționat și multiple alte dotări care să ofere confortul necesar pentru un adevărat „acasă”. Toate acestea sunt asigurate de echipamente de top disponibile în piață, cum sunt centralele murale individuale Viessmann și aerul condiționat Daikin.

Clădirea se va construi cu responsabilitate față de mediu și cu sisteme și tehnologii care să faciliteze economisirea resurselor. În această direcție, pe acoperișul clădirii vor fi montate panouri fotovoltaice care să asigure energia necesară pentru spațiile comune, cum sunt iluminatul exterior, de pe casa scării și din camera tehnică, alimentare lifturi și prize.

Locuințe noi în centrul orașului, cu tot ce ai nevoie aproape

Construit în mijlocul Iașului, TATAMI SEVEN le va permite locuitorilor să se bucure de ritmul și experința orașului, dar și de liniștea dintr-o zonă retrasă de agitația urbană. Prin localizarea ultracentrală, lângă Palas Campus și în imediata apropiere de Palatul Culturii și Palas Iași, rezidenții noii clădiri vor beneficia de cea mai generoasă ofertă de servicii în proximitate: medicale, educaționale, retail, business, parc și entertainment. Spațiile verzi și oazele de relaxare de care vor dispune la câțiva pași vor răspunde stilului de viață urban actual, „verdele” fiind deja o amprentă a proiectelor IULIUS. Rezidenții vor avea la dispoziție 51 de locuri de parcare dedicate, în parcarea subterană a Palas Campus, care totalizează 625 de locuri, precum și întreaga infrastructură pietonală, piste pentru biciclete, conexiuni pentru mijloacele de transport în comun și facilități pentru transportul alternativ și eco – friendly, cum sunt stațiile de încărcare pentru automobile electrice.

Spațiile de locuit vor beneficia de garanția calității proiectelor IULIUS, singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu un portofoliu certificat green integral, conform principiilor internaționale de sustenabilitate pentru clădiri verzi.

 

Identitatea TATAMI SEVEN este rezultatul colaborării dintre birourile din Londra și din Iași ale agenției de consultanță innerpride branding, marcând o premieră națională prin inserarea în finisajele arhitecturale a elementelor identitare și prin generarea unui sistem de fonturi desenate specific pentru proiect, după un concept centrat pe eleganță simplificată, evidențiată prin minimalism și detalii discrete.

Pentru mai multe detalii despre TATAMI SEVEN și accesarea spațiilor de locuit puteți contacta echipa pe adresa de mail acasa@tatami.ro și la telefon 0727 761 575 – Cristina Dumitriu sau 0729 088 726 – Diana Pintilie. Mai multe detalii sunt disponibile și pe www.tatamiseven.ro.