Primarul Mihai Chirica, în vizită oficială în Israel

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, se află în vizită în Israel, unde va participa la semnarea oficială a acordului de înfrățire a Municipiului Iași cu orașul Netanya și va lua parte, în calitate de invitat, la forumul internațional Muniworld al municipalităților, eveniment centrat pe proiectele de tip smart city.

Înaintea acestor momente, edilul-șef al Iaşului a vizitat luni, 5 decembrie, Colegiul Academic Netanya, unde s-a întâlnit cu președintele acestei instituții, profesorul Jacob Hart, și cu rectorul și vicepreședintele instituţiei, profesorul Moshe Gelbard, cu care a discutat despre posibilitățile de a înlesni proiecte organizate în comun cu universitățile ieșene, se arată într-un comunicat semnat de Biroul de presă al Primăriei Iaşi.

În cursul serii de luni, primarul Mihai Chirica a fost oaspetele Primăriei din Netanya, unde a semna acordul de înfrățire între cele două localităţi împreună cu doamna primar Miriam Feirberg, urmând ca în zilele următoare să se deplaseze la Ierusalim și Tel Aviv, unde va participa la lucrările Forumului Muniworld și pentru o serie de întâlniri cu oficialități locale și naționale din Israel. (E.M.)