Ești în căutarea cadoului perfect? Îl găsești la Iulius Mall!

Dacă dorești să găsești un cadou potrivit pentru cei dragi, nu trebuie să cutreieri tot orașul. Vino la Iulius Mall și descoperă oferta bogată a magazinelor, unde vei putea găsi, cu siguranță, surpriza cu care să impresionezi.

Dacă ești în căutarea unei cărți sau a unor decorațiuni tematice dichisite pe care să le dăruiești, trebuie să mergi la Meli Melo și Librarium!

Cele două locații au o largă gamă de produse care pot fi oferite drept cadouri de Crăciun. Dacă optezi pentru cadouri pretioase, alege bijuterii sofisticate de la Teilor, magazin pe care îl găsești la parter. Vei găsi aici bijuterii din aur împodobite cu diamante sau pietre semiprețioase.

Pentru doamne și domnișoare, cadourile perfecte pot fi găsite la Marionnaud, unde există o multitudine de parfumuri și seturi de îngrijire personală atent ambalate, la prețuri speciale. Surprize găsești și în magazinele Cupio, The Makeup Shop și Radiant Professional Make-up.

Dacă ești în căutarea unui cadou plin de energie, la Tucano Coffee găsești cadouri asortate din care nu lipsesc savuroasele sortimente de cafea, sticle de vin și alte bunătăți din cafenea.

Dacă dorești să oferi ținute în ton cu sărbătorile de iarnă sau ornamente tematice, Sinsay este locul potrivit. Aici vei găsi pulovere, papuci de casa, pijamale dar și decorațiuni care să împodobească orice cămin.

Dacă tot nu te-ai decis cu privire la darul perfect, optează pentru cecurile cadou Iulius Mall Iași, pe care le poți achiziționa de la Centrul Info. Acestea sunt în valoare de 50 și 100 de lei și pot fi folosite în zeci de magazine din Iulius Mall.

Pornește în căutarea cadourilor de Crăciun pentru cei dragi la Iulius Mall!