Cercetașii României împachetează cadouri la Iulius Mall!

 

 

Anul acesta, Cercetașii României au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun și se vor asigura că ai cele mai frumos împachetate daruri! Aceștia s-au „înarmat” cu hârtie de împachetat, lipici, fundițe și te așteaptă, în perioada 20-24 decembrie 2021, la etajul 1 al Iulius Mall Iași, în zona Cupio, pentru a-ți ambala, gratuit, cadourile în „haine festive”. În plus, „dar din dar se face Rai”, iar dacă dorești, ești invitat să vorbești cu cercetașii despre cauzele sociale ale organizației și să faci o donație!

După ce ai terminat cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun, mergi la standul cercetașilor pentru a le ambala! Marți, miercuri și joi, aceștia te așteaptă cu multă veselie în intervalul orar 16:00-21:00, vineri îi poți vizita de la ora 10:00 până la ora 21:00, iar sâmbătă, îți stau la dispoziție cu îndemânarea lor, de la ora 10:00 până la ora 18:00.

Filiala din Iași a Cercetașilor României a fost înființată în 2013, fiind intitulată Centrul Constantin Sapatino, după numele unui cercetaș erou, care s-a implicat activ în timpul Primului Război Mondial, pe când avea doar 13 ani. În acest moment, centrul are 123 de membri, dintre care 13 adulți și restul copii și tineri, cu vârstele cuprinse între 7 și 23 de ani.

Contează pe Cercetașii României și oferă un cadou împachetat fără cusur!