Drulă: 2022 – un an greu, dar există speranţă pentru viitor; România are resurse de mai bine

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, consideră că anul 2022 a fost unul dificil, dar există speranţă pentru viitor pentru că România are resurse de mai bine.

„Astăzi se încheie un an dificil. În 2022 ne-am confruntat cu multe griji: de la declanşarea războiului din Ucraina la scumpiri în lanţ, facturi mari şi rate care au ajuns duble la credite. A fost un an greu, dar există speranţă pentru viitor. În 2023, eu şi USR vom lupta să readucem românilor încrederea că politica poate fi o forţă a binelui. Pentru ca România să devină o ţară mai bună pentru toţi cetăţenii ei, nu doar pentru unii privilegiaţi, trebuie ca politica şi administraţia să reprezinte o sursă de încredere. Atunci când politica e făcută cu pricepere, onestitate şi tenacitate, schimbarea în bine se întâmplă. Stă mărturie cel mai mare program de reforme şi investiţii din ultimii 30 de ani, PNRR-ul făcut de USR”, a scris Drulă, duminică, pe Facebook.

El a făcut apel la cetăţeni să se mobilizeze pentru ca lucrurile să meargă mai bine în România.

„România are resurse de mai bine. E timpul să ne scuturăm şi să spunem: da, se poate şi altfel! Există speranţă pentru viitor, dar trebuie să ne mobilizăm, fiecare dintre noi”, a adăugat liderul USR. AGERPRES