Handbaliștii de la CS POLITEHNICA IAȘI vor începe Play-off-ul Promovare în Sala Polivalentă, pe 5 februarie

Handbaliștii de la CS POLITEHNICA IAȘI, pregătiți de antrenorul Florin Spiridon, vor începe Play-off-ul Promovare în Sala Polivalentă, pe 5 februarie, când se vor confrunta cu CSM Sighișoara, iar etapa a II-a o vor susține tot în propria sală, cu CSM Alexandria. Până la finalul celor șapte runde din tur, echipa noastră va efectua și trei deplasări, pentru jocurile cu CSM Reșița, CSM Făgăraș și CSU „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu, și va susține alte două întâlniri în Sala Polivalentă, cu Universitatea Cluj și CS Medgidia.
Returul Play-Off-ului Promovare, la care s-au calificat primele două clasate cu drept de promovare din cele patru serii ale Diviziei A, se va încheia pe 7 mai. Primele două echipe din clasament vor promova direct în Liga Națională, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor susține „baraje” cu formațiile de pe locurile 11 și 12 din Liga Națională.
Lotul formației noastre a reluat pregătirile pe 4 ianuarie, iar luni și marți va efectua vizita medicală. Cu o săptămână înainte de prima etapă a Play-Off-ului Promovare, vom participa la un turneu de verificare la Chișinău, unde și-au mai anunțat prezența două grupări din Republica Moldova și una din Bulgaria.