Bogdan Cojocaru: Intrarea la guvernare a PSD a venit într-o perioadă foarte grea și a oferit românilor stabilitate și liniștea necesară pentru redresarea economică

Prefectul județului Iași Bogdan Cojocaru menționează, într-o postare pe facebook; că rezultatele guvernării sunt evidențiate și în presa internațională. „Prestigioasa agenție de presă Reuters a realizat o analiză conform căreia România crește și va ajunge să depășească țările vecine care stagnează.
Intrarea la guvernare a #PSD a venit într-o perioadă foarte grea și a oferit românilor stabilitate și liniștea necesară pentru redresarea economică.
PSD și-au asumat domenii dificile, dar, prin munca depusă au reușit să recâștige inclusiv încrederea investitorilor străini, anul 2022 înregistrând un record, 11 miliarde de euro investiții străine directe.
În paralel, au fost dispuse măsuri care au venit în sprijinul populației și al mediului de afaceri astfel încât, chiar în condiții excepționale, de o gravitate fără precedent, precum războiul de la granițe și crizele multiple de la nivel european, țara noastră a crescut și continuă să crească.
Este clar că mai sunt multe de făcut, iar PSD își asumă identificarea și aplicarea soluțiilor posibile în actualul context economic și politic”, subliniază Bogdan Cojocaru.