Senator Maricel Popa: PSD se ține de promisiune!

Senatorul PSD Maricel Popa anunță că  au fost semnate contractele pentru tronsoanele 2 și 3 ale secțiunii de autostradă Buzău-Focșani, parte a #A7, constructorul fiind același care în prezent lucrează deja pe tronsoanele 1 și 4.
„O nouă veste bună pentru Moldova vine astăzi de la Ministerul Transporturilor!Vă reamintesc că: tronsonul 2 este cuprins între Vadu Pașii – Râmnicu Sărat și are o lungime de 30,8 km. Valoarea contractului: 1,31 miliarde de lei (fără TVA); tronsonul 3 este cuprins între Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni și are o lungime de 36,1 km. Valoare contractului: 1,46 de miliarde de lei (fără TVA).
Termenul de execuție a celor două tronsoane este de 26 de luni, finanțarea fiind asigurată prin PNRR.
Este important de știut că acest proiect a intrat în linie dreaptă, întreaga echipă a PSD lucrând pentru a vedea împlinită dorința cetățenilor de a avea drumuri de mare viteză care să legea Moldova de restul țării. Astfel, în prezent, din cele 13 loturi ale Autostrăzii Ploiești-Pașcani, 9 au contracte semnate, iar celelalte 4 contracte au constructori desemnați încă din 2022, dar rezultatele procedurilor de achiziție publică au fost contestate.PSD se ține de promisiune!”, precizează senatorul PSD.