PNL Iași are o echipă puternică la nivel local

Alexandru Muraru, președintele PNL  Iasi afirmă, într-o postare pe facebook, că PNL Iași are o echipă puternică la nivel local. „Am organizat, în acest weekend, prima ședință a Biroului Politic Județean al PNL IASI din 2023, prilej cu care am făcut radiografia activității noastre din actualul mandat și ce trebuie să facem, în continuare, în calitate de cel mai puternic și mai relevant partid politic la nivelul județului Iași.
Rămânem consecvenți în prioritățile noastre: bunăstarea iesenilor, începând din capitala județului și până la cea mai îndepărtată localitate ieșeană.
Ne apropiem cu pași repezi spre un an dificil, cu patru runde de alegeri, iar la sfârșitul lui 2024 trebuie să venim în fața ieșenilor cu proiectele realizate pentru comunitate.
Avem o echipă puternică, cu experiență politică și administrativă, cu realizări în domeniile lor de competență și care dovedesc profesionalism în mandatele publice, fie că vorbim de primari, consilieri județeni și locali,” precizează Alexandru Muraru.