Fotbal feminin: Peste 500.000 de bilete vândute pentru Cupa Mondială 2023

Peste o jumătate de milion de bilete au fost deja vândute pentru Cupa Mondială feminină de fotbal, competiţie care va avea loc în Australia şi Noua Zeelandă, au anunţat FIFA şi Federaţia australiană, citate de agenţia Xinhua.

Potrivit datelor publicate marţi, iubitori ai fotbalului din peste 120 de ţări şi regiuni au cumpărat bilete pentru cea de-a noua ediţie a Cupei Mondiale feminine, prima din istorie care se va disputa cu 32 de echipe.

Competiţia va debuta în data de 20 iulie, la Auckland, cu meciul dintre Noua Zeelandă şi Norvegia. Cele mai căutate bilete au fost cele pentru finala programată pe 20 august, pe Stadium Australia din Sydney.

Suporterii „Steel Roses”, cum este supranumită selecţionata feminină a Chinei, se numără printre cei care au cumpărat cele mai multe tichete, alături de fanii din cele două naţiuni gazdă şi de cei din Anglia, Qatar, Statele Unite şi Canada.

FIFA a precizat că sunt programate mai multe faze de vânzare a biletelor, oferindu-le astfel fanilor mai multe oportunităţi de a cumpăra tichete pentru partidele care sunt momentan indisponibile.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.