Alexandu Muraru: PNL este singurul partid care luptă cu adevărat pentru o mai bună reprezentare a femeilor în politică

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNLIași  a anunțat că, la iași, a avut loc prima reuniune a celor mai puternice două birouri de femei liberale din Iași, cu ocazia dezbaterii „Femeia în administrația publică locală – prezent și viitor”.
„Biroul Politic Județean al OFL Iași, condus de Maria Cabalău și Biroul Politic Local al OFL Municipiul Iași, condus de Angela Rotaru au în componență numeroase colege valoroase și implicate în activitatea politică și comunitățile din care provin.
PNL este singurul partid care luptă cu adevărat pentru o mai bună reprezentare a femeilor în politică. Listele de candidaţi propuse de partidele politice vor asigura o reprezentare echilibrată a femeilor şi bărbaţilor în cele două Camere ale Parlamentului, cota minimă de reprezentare fiind de 33% din totalul candidaturilor – este legea PNL care a trecut la Senat. Însă noi nu urmărim doar să respectăm un procent impus, ci urmărim promovarea merituoasă a femeilor în administrația locală, care vine la pachet cu loialitatea, implicarea și devotamentul pe care reprezentantele sexului frumos le-au dovedit deja în poziții de răspundere,”  subliniază Alexandru Muraru.