Maricel Popa: PSD are un singur țel – bunăstarea românilor și dezvoltarea României

Senatorul PSD Maricel Popa, președintele PSD Iași a participat la lucrările Conferinței Județene a PSD Vaslui. „Pot spune că a fost un eveniment important pentru politica regională, la care au luat parte liderii Partidului Social Democrat, cu toții reiterând faptul că Moldova beneficiază de toată susținerea decidenților de la nivel național în ceea ce privește absorbția de fonduri și implementarea unor investiții majore care să crească nivelul de trai în regiune și care să ne conecteze cu celelalte zone istorice ale țării, cum sunt de exemplu cele două mari proiecte de infrastructură rutieră A7 și  A8.
La fel de important este faptul că astăzi, colegul Dumitru Buzatu a primit votul întregii organizații vasluiene de a continua consolidarea și coordonarea întregii echipe social-democrate, în vederea pregătirii și câștigării alegerilor din 2024.
Așa cum am spus, întreaga structură PSD, indiferent că vorbim de nivel local, județean sau național, are un singur țel: bunăstarea românilor și dezvoltarea României!”, a spus Maricel Popa.