Secretarul de stat Bogdan Balanișcu (PSD): „Liberalul O” (zero), Alexandru Muraru face „analiză de text” pe discursurile demnitarilor prezenți în Moldova

Secretarul de stat Bogdan Balanișcu(PSD) afirmă că în locul proiectelor pentru Iași, „liberalul O” (zero), Alexandru Muraru face „analiză de text” pe discursurile demnitarilor prezenți în Moldova, la evenimentele ce au marcat Unirea Principatelor Române, din dorința de a sădi sămânță de gâlceavă în spațiu mediatic. Toate acestea cu scopul câștigării capitalului de imagine, afirmă Bogdan Balanișcu.
„Dar dacă tot a adus în discuție nevoia de scuze, îl somez pe Alexandru Muraru să ceară scuze public ieșenilor pentru nedreptatea pe care le-o face, susținând în fruntea Primăriei și a Consiliului Județean doi peneliști care s-au remarcat numai prin dosare penale nenumărate, ce au pus într-o lumină proastă cele două instituții etalon ale comunității!
Să-și ceară scuze public pentru faptul că cei doi liberali condamnă la subdezvoltare Iașul și stau mai mult la DNA și DIICOT, decât stau la serviciu pentru a lucra în folosul oamenilor! Să iasă public și să recunoască că trage în gropa politică întreaga echipă penelistă de dragul celor doi politicieni certați cu legea, cerându-și scuze și în fața liberalilor care mai au un gram de respect pentru ieșeni și un gram de demnitate! Știu însă că dinspre Podu Roș nu vor veni nici explicații, nici scuze, ci doar fumigene sau mizerii, dar atunci când ai mintea odihnită… o faci pe demagogul!”, precizează secretarul de stat Bogdan Balanișcu.