Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași, anunță că se fac primele foraje pe tronsonul Moțca – Lețcani din A8

Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași anunță că se fac primele foraje pe tronsonul MoțcaLețcani din #A8! „Unul dintre obiectivele majore de infrastructură rutieră din zona Moldovei prinde contur de la o zi la alta.
Am discutat astăzi pe teren cu reprezentanții societății care realizează studiile geotehnice pentru sectorul de autostradă Moțca – Lețcani. Am rămas plăcut surprins de seriozitatea acestora și de faptul că nu au avansat termene nerealiste de implementare. Astfel, din discuții a reieșit faptul că în luna aprilie vor fi finalizate forajele până la Lețcani, iar cel mai târziu în luna iunie vom avea și interpretările de laborator.
Mă bucur că lucrăm în echipă pentru implementarea acestui proiect. Apreciez preocuparea primarilor din comunitățile prin care va trece A8, precum și priceperea consilierului ministrului transporturilor și infrastructurii Cătălin Urtoi și a reprezentantului unuia dintre ONG-urile care se luptă pentru implementarea A8, Irinel Bucur.
În mod deosebit, felicitări primarilor Gheorghe Văleanu (Ion Neculce) și Vasile Aștefanei (Bălțați), prin intermediul cărora, am rezlvat astăzi câteva probleme presante pe care le întâmpina societatea care realizează studiile geotehnice”, precizează senatorul PSD..