Noi provocări la Palas Ice – cursuri de hochei pentru pasionații sporturilor de iarnă

Palas este într-un proces continuu de upgrade, oferind ieșenilor oportunități de petrecere a timpului liber, dar și de dezvoltare a skill-urilor. De data aceasta, patinoarul Palas Ice vine cu o nouă provocare pentru tineri – cursuri de hochei. Dacă ai între 12 și 16 ani, vino să îți dezvolți dexteritatea pe gheață!

 

Singurul patinoar din Iași propune acum, atât cursuri de patinaj, cât și antrenamente de hochei, destinate tinerilor. Dacă ai echipament, știi să patinezi la nivel avansat, ai între 12 și 16 ani și vrei să înveți să joci hochei, vino la Palas Ice! Sesiunile au loc în fiecare zi de miercuri în intervalul orar 16.00 – 18.00. Cursurile sunt susținute de antrenorul Aciobăniței Laur, care poate fi contactat la numărul de telefon 0744.628.162 pentru mai multe informații. Taxa de participare este de 30 de lei.

 

O sesiune de antrenament are 90 de minute, iar în prima parte jucătorii fac exerciții de încălzire, dexteritate pe gheață, își vor testa atenția, spiritul de echipă și fairplay-ul și li se vor explica regulile jocului. Ulterior, partida de hochei începe, și odată cu ea, se dă startul și distracției.

 

Dacă nu ești fan al hocheiului, poți să vii la patinoarul Palas Ice să te bucuri de patinaj, de luni până duminică de la ora 12.00 până la 21.30. O sesiune are 90 de minute, iar prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 14 ani, este de 15 lei și 25 de lei pentru adulți, iar patinele se pot închiria cu 20 de lei. În același timp, poți să înveți să patinezi la nivel avansat, așa că vino sâmbăta și duminica, la cursuri! De la ora 09.30 are loc sesiunea pentru începători, iar de la 10.30 cea de avansați.

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ultimele noutăți din Palas, ne poți urmări pe paginile de Facebook și Instagram.