Cristian Stanciu (PSD) critică proiectul de buget pentru anul 2023

Cristian Stanciu (PSD), liderul de grup al consilierilor județeni, a criticat proiectul de buget amintind că este unul de austeritate și are cel mai mare deficit din istorie, de 50 milioane de euro.
Acesta consideră că vor fi iminente disponibilizările de personal din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean.
Liderul de grup al social democratilor a criticat faptul ca liberalii au respins toate amendamentele opozitiei aduse la proiectul de buget.
„Am venit ieri la comisii ca să facem figurație. Niciunul dintre amendamentele propuse de grupul PSD nu a fost aprobat. Și v-am spus asta de atunci când am luat cuvântul la începutul ședinței. Din punctul meu de vedere acest buget este exclusiv politic pentru că, daca nu ar fi așa, amendamente ale celorlalte grupuri ar fi acceptate dacă prima latura administrativă ar fi prioritară. Ori, ce s-a întâmplat aici demonstrează altceva. S-a mers până la situații în care domnul coleg Andrei Apreotesei, un important reprezentant al mediului cultural ieșean a votat prin abținere, asimilat votului impotrivă, un amendament care viza mai mulți bani pentru cultură,”precizează Cristian Stanciu.