Senator Maricel Popa, președintele PSD Iași: O imensă bătaie de joc, marca PNL, la adresa tuturor ieșenilor!

Senator Maricel Popa, președintele PSD Iași, afirmă că asistăm la o imensă bătaie de joc, marca PNL, la adresa tuturor ieșenilor!
„Administrația PNL din Oradea a convins Guvernul României și pe oficialii UE să finanțeze proiectul drumului expres spre Arad. O șosea de mare viteză, profil de patru benzi, cu o lungime de 120 de km va lega Oradea de Arad. Costul este de 1,54 miliarde de euro, finanțarea urmând să fie asigurată din fonduri europene prin Programul Transporturi.
Administrația PNL din Cluj a convins Guvernul României și pe oficialii UE să finanțeze proiectul unei linii de metrou. Magistrala din Cluj, prima linie de metrou din afara Capitalei, va avea o lungime de 21 kilometri și va costa peste 2,5 miliarde de euro.
Administrația PNL din Iași: Mihai Chirica, primar, și Costel Alexe, președintele Consiliului Județean, cu două preocupări mari și late: să-și sporească averea personală și a familiilor lărgite și să scape cu bine din încleștările cu procurorii DNA și DIICOT.
O mențiune aparte pentru deputatul Alexandru Muraru, șeful formal al PNL Iași. Îi ia, pur și simplu, în râs pe ieșeni: zilele acestea se află iar în SUA. A treia vizită în ultimele luni, pagina acestuia de Facebook fiind martora reîntregirii familiei: deputatul Alexandru Muraru alături de fratele geamăn Andrei Muraru (ambasadorul României în SUA) participă, pe banii românilor, la tot soiul de sindrofii cu ștaif”, subliniază Maricel Popa.