Sorin Năcuță, plăcut surprins de implicarea și rezultatele primarilor PNL din județul Iași

Sorin Năcuță, deputat PNLIasi, este  plăcut surprins de implicarea și rezultatele primarilor PNL din județul Iași!
„Colaborarea bună între ei, cu conducerea Filialei PNLIasi și cu reprezentanții acesteia din instituțiile centrale, a dus la o rată foarte mare de atragere a fondurilor nerambursabile, pentru proiectele comunităților pe care le reprezintă.
În fiecare săptămână, primarii liberali ieșeni semnează contracte de finanțare, cu Ministerul Dezvoltării și cred că fiecare are deja câte un proiect în execuție.
Recent a fost rândul comunei Comarna, prin primarul Constantin Grădinaru, a comunei Golăești, prin primarul Costel Manoliu și a comunei Românești, prin primarul Ioan Stegariu.
Am fost alături de domniile lor, împreună cu colegul Lucian Rusu, Secretarul General Adjunct în Guvernul României, la semnarea contractelor, apoi am avut o discuție, la Parlament, despre proiectele de investiții, despre realizările și dificultățile din administrațiile pe care le conduc.
Următorii doi ani de mandat vor reprezenta o încercare mare pentru toți primarii din România, având în vedere oportunitățile de finanțare și capacitatea de implementare a investițiilor.
Diferența o vor face dăruirea cu care primarii se implică în dezvoltarea comunelor și priceperea lor.
Un lucru este cert: județul Iași se dezvoltă într-un ritm accelerat și este meritul actului de guvernare, al primarilor destoinici și al unei administrații foarte implicate la nivelul Consiliului Județean,” precizează Sorin Năcuță.