Cu ce se hrănesc șerpii? Dar o iguană și un gecko? Mai sunt 3 zile în care poți vizita expoziția cu reptile vii de la Palas

Știai că cel mai mare șarpe din lume este un piton reticulat, care are o lungime de 6 metri? Că pe glob există peste 3.000 de specii de șerpi? Sau că șerpii nu sunt agresivi, ci doar preferă solitudinea? Vino la expoziția Tarrantera din Atriumul Palas să descoperi o parte dintre cele mai spectaculoase reptile de pe glob! Grăbește-te, cele 32 de specii rămân în Palas încă trei zile, până miercuri, 8 februarie 2023!

8.000 de ieșeni au vizitat până acum The Taranterra Project, expoziția cu reptile vii din Atriumul Palas. Dacă încă nu ai ajuns să vezi exemplarele de pitoni regali, boa constrictori, cameleoni, broaște țestoase sau geckos, mai ai timp până pe 8 februarie! Expoziția poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar prețul unui bilet este de 10 lei și se poate achiziționa de la Centrul Info, aflat la intrarea dinspre Palatul Culturii.

Găzduite în terarii speciale, care reproduc fidel habitatele acestora, reptilele fac parte din colecția celui mai cunoscut terarist din România, Alex Fota, al cărui hobby a început cu mai bine de 15 ani în urmă.

Fiind și o expoziție educativă, care are menirea de a aduce mai aproape de noi lumea reptilelor, pentru a le înțelege comportamentul, echipa care are grijă de cele 32 de animale poate oferi mai multe informații despre exemplarele expuse. Cu ce se hrănesc șerpii? Dar o iguană și un gecko? Chiar trăiește broasca țestoasă peste 100 de ani?

 Dacă vrei să afli mai multe, vino la The Tarrantera Project din Atriumul Palas!