Gorghiu: Solidaritatea nu are graniţe; suntem alături de poporul turc

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a semnat, vineri, în Cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Republicii Turcia, în memoria victimelor tragediei cutremurului.

„Solidaritatea nu are graniţe, suntem alături de poporul turc, în aceste momente cumplite. Am semnat, astăzi, în Cartea de condoleanţe deschisă la Ambasada Republicii Turcia, în memoria tuturor victimelor tragediei cutremurului. I-am transmis Excelenţei Sale, domnul Ambasador Ozgur Kivanc Altan, sincerele noastre condoleanţe pentru fiecare bărbat, femeie, copil, pentru fiecare familie care a suferit din cauza acestui dezastru natural”, a scris Gorghiu, vineri, pe Facebook.

Ea a evidenţiat că echipa de căutare-salvare a României în Turcia a ajutat la salvarea multor vieţi şi sprijină eforturile autorităţilor turce.

„Ne rugăm ca toate misiunile de salvare a supravieţuitorilor să fie un succes. Iar în spiritul prieteniei dintre popoarele noastre şi al Parteneriatului nostru strategic, România va continua să fie alături de Republica Turcia”, a adăugat Gorghiu. AGERPRES