Fotbal: FC Hermannstadt l-a achiziţionat pe atacantul Gabriel Iancu

Echipa de fotbal FC Hermannstadt a anunţat, luni, că a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon al Superligii cu atacantul Gabriel Iancu.

„Bine ai venit la FCH, Gabi Iancu! Gabi Iancu a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon cu AFC Hermannstadt. Referitor la unele aspecte vehiculate astăzi în mass-media cu privire la acest transfer, AFC Hermannstadt aduce la cunoştinţa publicului că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidenţiale. Chiar şi aşa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că şi în cazul de faţă salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim. Sperăm ca experienţa şi calitatea lui Gabi să ne ajute în îndeplinirea obiectivelor!”, au transmis reprezentanţii echipei sibiene.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are în palmares 4 titluri de campion câştigate cu FCSB (3) şi Viitorul Constanţa (1), o Cupă a Ligii şi o Cupă a României cu FCSB, şi două Super Cupe cu FCSB şi FC Viitorul Constanţa.

Gabi Iancu a fost golgheterul primei ligi de fotbal a României în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanţa.

Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns 4 selecţii pentru echipa naţională de fotbal a României, dar şi alte 8 prezenţe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori.

În cariera sa, Iancu a fost legitimat la echipe precum FC Viitorul Constanţa, FCSB, Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), FC Voluntari, Dunărea Călăraşi, Ahmat Groznîi (Rusia), Farul Constanţa şi FC U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezenţe în prima parte a acestui sezon, înscriind 2 goluri şi oferind o pasă de gol.
AGERPRES