Costel Alexe: 23 februarie, ședința ordinară a Consiliului Județean Iași

Președintele Consiliului Județean Iași Costel Alexe a convocat pentru data de 23 februarie ședința ordinară a Consiliului Județean Iași, o ședință cu 48 de proiecte pe ordinea de zi, importante pentru comunitatea noastră și pentru dezvoltarea județului nostru.
„Va fi supus aprobării proiectul de hotărâre pentru dotarea Secției de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași. Investiția în echipamente de ultimă generație se ridică la 4.976.265,00 lei, fără TVA, din care contribuţia proprie a Consiliului Judeţean Iaşi va reprezenta 10%. Pe lista dotărilor se află un ventilator neonatal cu volum garantat, un aparat de suport respirator non-invaziv, un incubator hibrid cu lampă de fototerapie, monitoare de funcții vitale și o stație centrală de monitorizare, stație cu 8 injectomate, sistem hipotermic neonatal și un echipament pentru monitorizare non invazivă a activității cerebrale.
Tot în ședința ordinară a acestei luni va fi supusă spre aprobare formularea unei solicitări pentru transferul unor imobile din proprietatea publică a statului şi administrarea Ministerului Sportului prin Direcţia Judeţeană de Sport Iaşi, în proprietatea publică a judeţului Iaşi, fiind vorba despre vorba despre Sala Polivalentă, dar și despre Hotelul Sport și Sala de Gimnastică din Păcurari.
Vom supune aprobării plenului și proiectul privind aprobarea acordului de parteneriat dintre Județul Iași – Consiliul Județean Iași și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Zona Metropolitană Iași pentru proiectul „Campanie de sterilizare a câinilor din zona metropolitană Iași”. Consiliul Județean va finanța această acțiune cu 150.000 de lei, iar poiectul va fi implementat de sociatia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iaşi.
Așa cum v-am obișnuit, întreaga ședință va putea fi urmărită live atât pe pagina mea, cât și pe pagina Consiliul Județean Iași – Iași County Council, începând cu ora 10:00”, precizează Costel Alexe.