Ovidiu Laicu(PSD): USR n-a fost niciodată capabil să salveze nimi

Consilierul municipal Ovidiu Laicu(PSD) susține că USR n-a fost niciodată capabil să salveze nimic! Ba dimpotrivă! Oriunde a ajuns în funcție de decizie cineva de la USR s-a ales praful.
„Proiectul USR privind Legea avertizorului de integritate care ar salva PNRR-cererea 2 de plată este o alta manevra a USR de a distrage atentia de la nenorocirile provocate de ei cand au fost la guvernare.
 Primarii USR sunt niște catastrofe, indiferent că vorbim de Clotilde Armand care a îngropat Sectorul 1 în gunoaie, de Nicușor Dan, care a aruncat în frig și-n condiții mizerabile de viață milioane de bucureșteni, de Allen Coliban de la Brașov, care dă milioane din banii publici propriei fundații, de Dominic Fritz de la Timișoare care a sabotat din prostie compania de termoficare a orașului.
 Iar la nivelul liderilor naționali, incompetența este depășită doar de aroganță! Cristian Ghinea a negociat și scris un PNRR grotesc, miniștrii USR de la Sănătate au girat achiziția absurdă de sute de milioane de vaccinuri anti-COVID inutile, Cătălin Drulă- actualul președinte USR, zis „Rangă”- e supranumit și „Zero km de autostradă”. Deci USR „salvează” doar din gură! E nevoie de PSD și PNL ca să repare ce au stricat, prea adesea grav, „inițiatorii” de la USR”, afirmă ovidiu laicu..